Frank van der Schoot

Frank van der Schoot Makelaar - Dat zit vastgoed

Makelaar Frank van der Schoot

Expertises: Tilburg-Reeshof e.o.

Uw vertrouwen makelaar Frank van der Schoot is onze lokale en betrokken makelaar voor Tilburg e.o. Graag stellen wij u voor aan Frank..

Ik ben Frank van der Schoot en ga al 25 jaar mee in de Tilburgse financiële branche en de makelaardij als ondernemer. Gezien mijn jaren lange werkzaamheden als makelaar, hypotheekadviseur ,vastgoedmanager VvE heb ik enorm veel expertise in huis en ken de Tilburgse markt als geen ander. Spreek de taal van de Tilburgers en weet de weg.

Voor mij persoonlijk is de grootste beloning bij een geslaagde transactie heel eenvoudig: de blije gezichten van zowel de verkoper(s) als de koper(s).

Samen met mijn vrouw Angelique en het team in Tilburg zal ik uw belangen als klant (zowel voor de aankoop, verkoop, taxaties en hypotheken) op een goede wijze behartigen en ben u daarom heel graag van dienst.

Aan-en verkopen van een woning heeft alles te maken met de wijze waarop je omgaat met je klanten. Het is voor iedere betrokkene een persoonlijk proces met emotionele en rationele aspecten. Voor mij zijn het met name deze zaken die het makelaarsvak zo boeiend en uitdagend.

Mijn werkwijze kan ik als beste als volgt omschrijven:

  • Doe-maar-gewoon-houding
  • Eerlijk zakendoen
  • Afspraken nakomen
  • Betrokken gedurende het gehele traject maar óók daarna
  • Eén aanspreekpunt
  • Bezichtigingen op afspraak ook in de avond én in het weekend
  • Pro-actief uw belangen behartigen
  • Moderne en creatieve verkoopstrategie via social media

Ik informeer u graag verder tijdens een informeel gesprek over mijn full service aan - of verkoopbegeleiding

RE/MAX TOONaangevend makelaars leggen de focus op hun klanten; wat u belangrijk vindt, vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij een optimale begeleiding bij de aankoop van uw woning. RE/MAX is er al uw adviseurs gedurende gehele traject. er wordt gezorgd voor de juiste begeleiding van de bezichtigingen, bepalen van de beste strategie, onderhandelingen met verkoopmakelaars, reële waarde voor de aankoop en begeleiding tot aan de notaris. Kortom, alles om de aankoop van uw woning zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. De makelaar verdient zichzelf snel terug door uw belangen te behartigen en met name scherpe onderhandelingen te voeren. RE/MAX heeft een aantal specialisaties, die voor u interessant kunnen zijn.Wij kunnen onze dienstverlening uitsplitsen in drie verschillende vormen:

Aan- en verhuurbegeleiding
Aan- en verkoopbegeleiding
Waardebepalingen