Makelaar Jochem Zonneveld

Expertises: Eindhoven e.o.

Bel of WhatsApp 06-11704757 of mail naar jochemzonneveld@remax.nl

Onze makelaar Jochem Zonneveld is onze lokale en betrokken makelaar voor Eindhoven en omgeving. Als echte Eindhovenaar is Jochem bekend met alle ins en outs van de Eindhovense woningmarkt.

Voor de opleiding Vastgoed en Makelaardij ben ik in Eindhoven terecht gekomen en ik woon hier nu al jaren met veel plezier. Ik heb niet alleen Eindhoven leren kennen maar ook de omgeving. Of het nu Helmond, Son en Breugel, Veldhoven of een andere omliggende plaats is, u kunt ervanuit gaan dat ik ook hier op de hoogte ben van de laatste nieuwtjes!

Als makelaar werk ik als zelfstandig ondernemer. Dat betekent dat u van mij kunt verwachten dat ik mij volledig inzet. In mijn ogen zijn samenwerken, een open communicatie en duidelijke afspraken de key voor een goede dienstverlening! 

Natuurlijk staat de beste verkoopprijs van de woning op de eerste plaatst maar er komt veel meer bij kijken dan enkel een goede prijs. Een eigen woning is iets persoonlijks waar iedereen zijn eigen gevoel en ervaringen bij heeft. Bij de verkoop van de woning kan het dan ook belangrijk zijn dat de woning wordt verkocht aan de juiste koper. Er is toch niets mooier dan te weten dat de woning waar u zoveel in heeft beleefd nu de nieuwe bewoner net zo een mooie ervaring kan bieden. Mijn aanpak is dan ook te omschrijven als resultaats- maar ook zeker persoonsgericht!

Waarom een RE/MAX makelaar?
Ik heb mij aangesloten bij RE/MAX Connect omdat RE/MAX wereldwijd de grootste organisatie is in de vastgoedwereld.

Vanuit het RE/MAX team ben ik graag uw lokale makelaar met een wereldwijd netwerk.