Leuk dat u nieuwsgierig bent naar mij als makelaar.

Mijn naam is Suze Coppens, na mijn studie commerciële economie heb ik ervaring opgedaan in de marketing en sales. Hierna ben ik in contact gekomen met RE/MAX TOONaangevend makelaardij en was meteen enthousiast. Wat mij hier zo aansprak? De mate van zelfstandigheid die wij hier hebben waardoor ik mijn creativiteit in de verkoop van woningen volledig kan benutten.

Omdat alle makelaars, aangesloten bij RE/MAX, zelfstandig ondernemer zijn, hoeft u geen rekening te houden met een 9 tot 5 mentaliteit en kan u de volle inzet van mij verwachten. Heeft u mij ’s avonds of in het weekend nodig voor de aan-of verkoop van uw woning? Geen enkel probleem! Ook dan sta ik voor u klaar.

Een klein stukje over mijzelf

Ik ben opgegroeid in Berkel-Enschot, hier heb ik het grote deel van mijn jeugd gewoond. Hierna ben ik naar Moergestel verhuisd om daar de buurt eens te verkennen. Tijdens mijn studie heb ik Breda ontdekt en ben nu een aantal jaar woonachtig in Tilburg. Kortom, ik heb veel kennis van hoe het is om in deze regio te wonen. Aarzel dus niet om aan mij te vragen om de beste bakker van de omgeving aan u te verklappen!

Bang dat de verkoop van uw woning niet in orde komt? Geen zorgen! Met mijn proactieve benadering van de markt in combinatie met mijn studie commerciële economie en het marketingcenter van RE/MAX kan ik daar u volledig in ontzorgen.

Ik ga mijn voornamelijk focussen op de ver- en aankoop van woningen in Berkel-Enschot en Tilburg e.o. Maar uiteraard mag u mij ook altijd contacten voor andere gebieden. Woningen voor de (ver)huur? Ook daarbij kan ik u uitstekend helpen.

Ik ben een enthousiaste, betrouwbare makelaar die van aanpakken weet. Ik ben ervan overtuigd dat ik met onder andere deze kwaliteiten de geschikte makelaar ben voor velen.

Mocht u vrijblijvend en persoonlijk advies willen of gaat u binnenkort verhuizen of weet u iemand die binnenkort gaat verhuizen? Geheel vrijblijvend en zonder kosten kan ik een professionele waardebepaling van uw woning maken. Bel mij voor een afspraak op nummer: 06-48816866

Mijn werkwijze is niet pandgericht maar klantgericht!

Aanbod van Suze Coppens

RE/MAX TOONaangevend makelaars leggen de focus op hun klanten; wat u belangrijk vindt, vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij een optimale begeleiding bij de aankoop van uw woning. RE/MAX is er al uw adviseurs gedurende gehele traject. er wordt gezorgd voor de juiste begeleiding van de bezichtigingen, bepalen van de beste strategie, onderhandelingen met verkoopmakelaars, reële waarde voor de aankoop en begeleiding tot aan de notaris. Kortom, alles om de aankoop van uw woning zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. De makelaar verdient zichzelf snel terug door uw belangen te behartigen en met name scherpe onderhandelingen te voeren. RE/MAX heeft een aantal specialisaties, die voor u interessant kunnen zijn.Wij kunnen onze dienstverlening uitsplitsen in drie verschillende vormen:

Aan- en verhuurbegeleiding
Aan- en verkoopbegeleiding
Waardebepalingen