Makelaar William van de Kamp

Expertises: ’s-Hertogenbosch, Rosmalen en Groote Wielen

Bel of WhatsApp 06 23749672 of mail naar williamvandekamp@remax.nl

Onze makelaar William van de Kamp is onze lokale en betrokken makelaar voor Rosmalen en ’s-Hertogenbosch e.o. Graag stellen wij u voor aan William..

Persoonlijk van A tot Z

Als zelfstandig makelaar begeleid ik mijn klanten van A tot Z gedurende het hele verkoopproces. Ik heb oog voor de persoonlijke situatie van verkopers. Waar voor de ene de hoogste prijs cruciaal is, is voor de ander een snelle verkoop belangrijk. Dit word allemaal meegenomen in de verkoopstrategie die we gaan bepalen zodat we voor u als klant het beste en meest maximale resultaat gaan behalen. Kortom, ik ben pas tevreden als u dat bent.

Voor de verkoop van een woning is het voor verkopers fijn altijd met één makelaar te kunnen spreken. Doordat wij bij RE/MAX als zelfstandige makelaars werken kunnen wij u dat ook garanderen. In mijn communicatie met klanten ben ik eerlijk en recht door zee. U kunt mij 24/7 bellen en ben ik een keer niet bereikbaar staat ons kantoor u natuurlijk te woord.

Rosmalen, ’s-Hertogenbosch en Groote Wielen

Hij woont met zijn gezin in de Groote Wielen en heeft aan den lijve ondervonden wat leven op de Groote Wielen en Rosmalen zo geweldig maakt. Hij is daardoor goed op de hoogte van de woningmarkt in Rosmalen en dan met name de Groote Wielen. Als echte Bosschenaar is ook zijn kennis in zijn ‘s-Hertogenbosch up-to-date. Door zijn opleiding bedrijfskunde is marketing geen onbekend terrein. Daardoor is het in de markt zetten van een woning en de presentatie daarvan voor hem gesneden koek.

Niet pandgericht, maar klantgericht

Als uw aankoopmakelaar staan uw wensen centraal. Dat kan zijn dat ik u een verbouwing adviseer bij de woning die we samen bekijken, maar ook toch nog even doorzoeken bij twijfel kan dan een optie zijn.

Het kan zijn dat mensen twijfelen of ze moeten verkopen, en zo ja, bang zijn niet de gewenste woning te zullen vinden. Dan is het altijd goed ons eens langs te laten komen voor een nauwkeurige waardebepaling om zo exact te weten wat uw kansen zullen zijn op de woningmarkt. Een zakelijke blik die zich niet laat leiden door emotie kan dan verhelderend zijn.

Daarnaast werk ik nauw samen met een financieel adviseur die u kan adviseren zodat we een helder beeld krijgen van wat u als klant mogelijk is. Een duidelijk financieel plaatje kan het begin zijn van uw nieuwe woonavontuur en is minstens zo belangrijk als uw woonwensen.

RE/MAX TOONaangevend makelaars leggen de focus op hun klanten; wat u belangrijk vindt, vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij een optimale begeleiding bij de aankoop van uw woning. RE/MAX is er al uw adviseurs gedurende gehele traject. er wordt gezorgd voor de juiste begeleiding van de bezichtigingen, bepalen van de beste strategie, onderhandelingen met verkoopmakelaars, reële waarde voor de aankoop en begeleiding tot aan de notaris. Kortom, alles om de aankoop van uw woning zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. De makelaar verdient zichzelf snel terug door uw belangen te behartigen en met name scherpe onderhandelingen te voeren. RE/MAX heeft een aantal specialisaties, die voor u interessant kunnen zijn.Wij kunnen onze dienstverlening uitsplitsen in drie verschillende vormen:

Aan- en verhuurbegeleiding
Aan- en verkoopbegeleiding
Waardebepalingen