Makelaar Toby Thijssen

Expertises: Tilburg, Oud Noord/ Theresia

Bel of WhatsApp 06 48544333 of mail naar Tobythijssen@remax.nl

 

Ik ben Toby Thijssen, 28 jaar, vader van een zoon en ben voor RE/MAX uw wijkmakelaar in Oud Noord/Theresia. Waarom deze wijken? Ik ben opgegroeid in deze wijk, en ken daardoor alle ins en outs. Natuurlijk kan ik ook voor u bemiddelen buiten dit gebied.

Begin 2022 ben ik met RE/MAX TOONaangevend makelaardij in contact gekomen en ik was meteen ethousiast. De unieke aanpak van het makelen bij RE/MAX TOONaangevend Makelaardij sprak mij enorm aan. Niet het achterover leunen en wachten tot er iemand reageert op een advertentie, nee actief het huis verkopen en aankopen, dat is wat onze relaties van ons verlangen. Tevens de mensen een eerlijk en gedegen advies geven is van groot belang.  

Meer weten over mijn werkwijze met volledige ontzorging bij aankoop en/of verkoop? Maak dan vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek te bespreken. 

 

 

 

 

 

 

RE/MAX TOONaangevend makelaars leggen de focus op hun klanten; wat u belangrijk vindt, vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij een optimale begeleiding bij de aankoop van uw woning. RE/MAX is er al uw adviseurs gedurende gehele traject. er wordt gezorgd voor de juiste begeleiding van de bezichtigingen, bepalen van de beste strategie, onderhandelingen met verkoopmakelaars, reële waarde voor de aankoop en begeleiding tot aan de notaris. Kortom, alles om de aankoop van uw woning zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. De makelaar verdient zichzelf snel terug door uw belangen te behartigen en met name scherpe onderhandelingen te voeren. RE/MAX heeft een aantal specialisaties, die voor u interessant kunnen zijn.Wij kunnen onze dienstverlening uitsplitsen in drie verschillende vormen:

Aan- en verhuurbegeleiding
Aan- en verkoopbegeleiding
Waardebepalingen