Sta jij open voor een nieuwe uitdagingen en heb je een passie voor makelaardij? Dan zit je bij RE/MAX TOONaangevend Makelaardij in Tilburg op het goede adres. Door je aan te sluiten bij RE/MAX TOONaangevend Makelaardij kan jij zelfstandige makelaar worden.

Je profiteert van ervaren makelaars, breed scala van tools, opleidingsmogelijkheden en groot netwerk van collega’s in binnen-buitenland. Je krijgt de benodigde theoretische kennis, die zal je direct gaan gebruiken in praktijk.

Makelen als zelfstandig ondernemer is geen baan, geen werk, maar een way of life. Man of vrouw, jong of oud? Jullie zijn allen van harte welkom! Wil je 20 uur, 40 uur of 80 uur in de week werken? Aan jou de keuze. Je bepaalt zelf je eigen ambitieniveau.

Door onze groei zijn wij aan het uitbreiden van ons team en opzoek naar nieuw talent. Ben jij een mensen-mens met een ondernemersgeest en bereid om je handen uit de mouwen te steken. Dan zijn wij op zoek naar jou en zien we je graag. Maak snel een afspraak, als jij een zelfstandige makelaar wil worden.