Beschrijving

Deels gerenoveerde woning (nieuwe keuken en badkamer), zeer verzorgd en instapklaar op 648m² grond. 
Op loopafstand van het centrum, scholen en openbaar vervoer. 

Indeling : inkomhal met aparte toilet, woonkamer met schouw, een volledig vernieuwde keuken "Krijnen keukens" met berging, zeer gerieflijk en uitgerust met een inductiefornuis, vaatwasser, dampkap, oven en 2 spoeltafels, afgewerkt met een granieten werkblad. 
Aansluitend aan de keuken en de woonkamer is een verandakamer waar het heerlijk vertoeven is. 
De woning is op de gelijkvloerse verdieping tevens uitgerust met een wasplaats, 2 slaapkamers, een volledig vernieuwde badkamer met inloopdouche - een ligbad - een lavabo met kasten en een spiegelkast - volledig betegeld. 
In de voorkamer is een trap geplaatst naar de derde grote slaapkamer met aansluitend een dressingkamer. 
De zolderverdieping is ruim en hoog zodat u de mogelijkheid heeft om extra kamers bij te maken, zelfs met een zolderverdieping. 
De vloerplaat is geïsoleerd en het dak is afgewerkt met OSB-platen. 
Het eiken bijgebouw, de "eyecatcher" in de tuin werd nieuw gebouwd in 2019 en is in gebruik als garage en tuinberging met zolderverdieping.
In de loop der jaren zijn de volgende renovaties doorgevoerd : nieuwe badkamer 2014 - nieuwe keuken 2016 - verandadak 2017 – nieuwe cv 2015 – extra isolatie 2016, nl de gevels voor- en achter opnieuw opgevoegd, voorzien van een coating en de muren zijn geïnjecteerd. 

Bijzonderheden: 
houten ramen met dubbele beglazing –rolluiken aan de ramen, bijna allemaal elektrisch - er is een kruipruimte en er kan een laadpaal geplaatst worden op 3x220V.

Kenmerken