Beschrijving

Schitterend landgoed met een karaktervol landhuis, bijgebouw (kantoor of ontspanningsruimte + gastenverblijf) en prachtig aangelegde tuin met buitenzwembad en poolhouse. De oorspronkelijke woonhoeve dateert van 1900 en werd in 2000 hoogwaardig gerenoveerd: Vloeren in natuursteen en eikenhout, kwaliteitskeukens en badkamers, alarm, centraal stofzuigersysteem, automatische inkompoorten, overloopzwembad en de schitterend aangelegde tuin met verscheidene terrassen. Dit alles bevindt zich op circa 2,1h hectare grond, volledig omgeven door weiland of bos, waardoor u 100% privacy geniet. De locatie is landelijk, maar toch met een gunstige verbinding naar het centrum van Turnhout, Zevendonk, Kasterlee en de E34 Antwerpen - Eindhoven.

Indeling

Gelijkvloerse verdieping
Ruime inkomhal met toegang tot de bibliotheek en biljartkamer aan de ene zijde, en aan de andere zijde de woonkamer van maar liefst 110m² met open haard. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op de tuin en toegang tot 2 ruime terrassen. De woonkamer is op Bourgondische dals en heeft vloerverwarming. De keuken is volledig uitgerust en geeft uit op een beschut terras op de binnenplaats, ideaal om buiten te eten.

Eerste verdieping

Via een eiken trap in het karakteristieke torentje komt u op de verdieping met daar als eerst de hoofdslaapkamer (48m²), met ensuite dressing en eigen badkamer. Vervolgens zijn er nog 3 ruime slaapkamers, een 2e badkamer en een toilet op de nachthal.

Overige verdiepingen

Bijgebouw
Via een mooie glazen patio bereikt u het bijgebouw met kantoor- of ontspanningsruimte met een keuken, wijnkelder en op de verdieping een guesthouse met 2 slaapkamers en badkamer. Verder heeft u er nog een garage (59m²) voor 2 wagens en een wasplaats.

Tuin

De tuin is maar liefst 210 meter diep, heeft de ideale oriëntatie op het zuidwesten en is volledig omheind. Hij is aangelegd met schitterende loofbomen, fruitbomen, beuken- en buxushagen en uitgestrekte graspartijen. Het verwarmde overloopzwembad meet 6m op 12m en heeft een poolhouse en zonneterras. De tuin wordt verlicht door middel van een domoticasysteem en het geheel biedt u tot 100% privacy, aangezien het langs alle zijden omgeven is door weilanden of bossen.

Bijzonderheden

- Dak met authentieke Boomse Pannetjes
- Domein is volledig omheind met 100% privacy 
- Verwarming van de woning is op aardgas, het bijgebouw op stookolie, combinatie van vloerverwarming, radiatoren en convectoren
- EPC-score van 357 kWh/m²/jaar
- Elektrische keuring in opmaak

Neem een kijkje doorheen dit uitzonderlijk eigendom via de interactieve grondplanen:
http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3166

Kenmerken