Uw woning verkopen in Brabant?

Groter wonen, kleiner wonen, andere soort woning, weg uit de buurt… Je kent het waarschijnlijk wel. Het begint te kriebelen om te gaan verhuizen! Maar, wat nu? Hoe gaat dit allemaal precies in zijn werk? Welke stappen moet ik zetten om mijn woning te verkopen? Wij helpen je daar graag bij! Het verkopen van je huis is een speciale gebeurtenis in je leven. Je wilt ontzorgt worden met daarbij een maximaal resultaat.

Gratis waardebepaling

Wat is de huidige waarde van jouw huis? Soms zal de waarde je meevallen, maar soms ook niet. Een RE/MAX TOONaangevend makelaar kan GRATIS en vrijblijvend een waardebepaling voor jouw woning verrichten.

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn bij het bepalen van de waarde van een huis. Verbouwing en de staat van onderhoud beïnvloeden de waarde van het huis. Bovendien zal de marktwaarde worden beïnvloed door de omgeving, de ligging, vraag en aanbod op lokaal niveau, maar ook landelijke trends zoals dalende of stijgende hypotheekrentes en beleid vanuit de overheid. Jouw RE/MAX TOONaangevend makelaars hebben lokale kennis en expertise om jouw woning op basis van al deze factoren op de juiste waarde te schatten.

Een waardebepaling door RE/MAX TOONaangevend Makelaar is geheel kosteloos en vrijblijvend, zonder enige verplichtingen. Wel is het prettig om de lokale kennis en deskundigheid van jouw RE/MAX TOONaangevend makelaar te gebruiken om een goede indruk te krijgen van wat jouw huis gaat opbrengen en het marketingplan voor de verkoop voor jouw woning. Een RE/MAX TOONaangevend makelaar staat ook buiten de reguliere kantoortijden voor jou klaar.