Uw woning verkopen in Tilburg of 's-Hertogenbosch?

Groter wonen, kleiner wonen, andere soort woning, weg uit de buurt… Je kent het waarschijnlijk wel. Het begint te kriebelen om te gaan verhuizen! Maar, wat nu? Hoe gaat dit allemaal precies in zijn werk? Welke stappen moet ik zetten om mijn woning te verkopen? Wij helpen je daar graag bij! Wij helpen je daar graag bij!

Het verkopen van je huis is een speciale gebeurtenis in je leven. Je wilt ontzorgd worden met daarbij een maximaal resultaat. Het is niet alsof je je woning of appartement eventjes op Marktplaats zet, net zoals je vorige verouderde bankstel en dan wachten tot je een bod krijgt. Bij zelf je woning verkopen, laat je geld namelijk lopen en niemand wilt dief zijn van zijn eigen portemonnee toch? Klik hier voor onze blog als je wilt weten waarom. 

Gratis waardebepaling

Wat is de huidige waarde van jouw huis? Soms zal de waarde je meevallen, maar soms ook niet. Een RE/MAX TOONaangevend makelaar kan GRATIS en vrijblijvend een waardebepaling voor jouw woning verrichten. Heeft u geen tijd? Of wilt u liever digitaal? Geen probleem! RE/MAX TOONaangevend Makelaardij in Tilburg biedt ook een online tool aan die GRATIS binnen 1 minuut een indicatie geeft van uw woning. Klik op de link om de eerste stap te maken naar uw digitale waarderapport.

GRATIS ONLINE WAARDERAPPORT! Krijg binnen 1 minuut de waarde van uw woning. 

Producten 

Bij RE/MAX TOONaangevend makelaardij in Tilburg zorgen we ervoor dat je op de best mogelijke manier een huis kunt verkopen. Hiervoor gebruiken we multi-inzetbare producten die naar uw wensen aangepast kunnen worden. Deze diensten verbeteren we continu, want wij geloven in innovatie en gaan altijd met de tijd mee.

Met professionele beeldrapportage door onze vakfotograaf verrijkt u uw woningpresentatie en onderscheidt u zich van de rest. Onze fotografen zijn uitgerust met professioneel materiaal om udw woning, de omgeving en de sfeer perfect in beeld te brengen. Gemiddeld worden er 25 foto’s geselecteerd en bewerkt voor Funda en de verkoopbrochure. 

Door een panoramafoto heeft de kijker het idee zich midden in de gefotografeerde ruimte te bevinden. Het geeft namelijk de mogelijkheid om de hele ruimte in één keer te bekijken. Meerdere panoramafoto’s aan elkaar vormen een virtuele tour. Dit geeft de beleving dat u door het huis heen loopt. Panoramafoto’s of een virtuele tour worden op Funda geplaatst

 Aankoopbegeleiding 

Wilt u voordat uw woning verkoopt eerst een woning aankopen? En wilt u daar hulp bij. Geen probleem! RE/MAX TOONaangevend makelaardij helpt u GRATIS met de aankoop van uw nieuwe woning, als uw woning bij ons in de verkoop is. Wij willen u namelijk compleet ontzorgen tijdens het verkoopproces. Wilt u een woning in tilburg aankopen of helemaal in Maastricht dat maakt geeft niets RE/MAX zit namelijk door heel nederland met meer dan 140 makelaars. 

Fotografie 

Met professionele beeldrapportage door onze vakfotograaf verrijkt u uw woningpresentatie en onderscheidt u zich van de rest. Onze fotografen zijn uitgerust met professioneel materiaal om uw woning, de omgeving en de sfeer perfect in beeld te brengen. Gemiddeld worden er 25 foto’s geselecteerd en bewerkt voor Funda en de verkoopbrochure 

Inmeten

Verzeker uw potentiële kopers van correcte informatie over inhoud en gebruiksoppervlakte van uw woning. Wij meten de woning volgens de NEN2580 norm in, kleuren de ruimtes in en tekenen hiermee een plattegrond. 

Plattegronden

Maak indruk met de mooiste plattegronden. Door middel van plattegronden kunnen bezoekers op Funda uw woning in 2D en 3D bekijken. Met de interactieve Funda-plattegronden kunnen woningen worden ingericht en in 3D worden bekeken. Zo krijgen bezoekers een beter idee van de mogelijkheden die de woning biedt 

Verkooptekst

De verkooptekst van uw woning wordt door ons professioneel en doelgroepgericht geschreven. Bijzondere verkooppunten en andere belangrijke kenmerken van uw woning worden in een kort en bondig verhaal uitgelicht.

Funda en RE/MAX Global

Door te kiezen voor een uitgebreid presentatiepakket stijgt de woning aanzienlijk in de ranking op Funda. Dat betekent dat de woning bovenaan in de zoekresultaten staat. Omdat onze woningen op Funda en RE/MAX Global staan, bereiken wij een extra groot aantal huizenzoekers. 

RE/MAX bord 

Breng uw te koop staande woning goed onder de aandacht met onze herkenbare rood-wit-blauwe makelaarsborden. Vooral de “niet-actieve“kopers of woningzoekenden kunnen hierdoor toch nieuwsgierig worden 

RE/MAX brochure

Door middel van een professionele brochure worden alle onderdelen zoals de foto’s, plattegronden, teksten en kadastrale gegevens van uw pand op een mooie, overzichtelijke en aantrekkelijke manier gepresenteerd 

Interieustylist

RE/MAX werkt samen met een woningstylist. Het is verrassend om te zien wat een paar kleine aanpassingen met uw woning kunnen doen. Dat onze woningstylist helpt met een goede succesvolle verkoop, is in de praktijk inmiddels bewezen