Vacatures

Zet met REMAX TOONaangevend Makelaardij de volgende stap in je carrière.

Wij zoeken makelaars in omgeving Tilburg, Eindhoven en s'Hertogenbosch. Ambieer je als (startende) ondernemer een overstap in- of naar de makelaardij? Ben je (bijna) klaar met de (K)RMT-opleiding of wil je de opleiding volgen? Ben je al makelaar in loondienst en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil je als ondernemer met je huidige kantoor van de rompslomp en de vaste kosten af? 

Als makelaar mag jij in de praktijk mensen begeleiden bij de grootste aankoop van hun leven en hier komt veel bij kijken.

RE/MAX is 's werelds meest succesvolle makelaarsnetwerk. Niemand ter wereld verkoopt meer woningen dan RE/MAX. We groeien snel en zijn continu op zoek naar gedreven mensen om ons team te versterken. Aansluiting bij RE/MAX geeft toegang tot wereldwijde merkerkenning. Jij profiteert van ruim 40 jaar aan ervaring en een breed scala aan tools, bronnen en opleidingsmogelijkheden.

Het RE/MAX logo achter jouw naam schept vertrouwen en opent deuren naar meer bekendheid en meer klanten. De consument kiest jou omdat jij onderdeel bent van een erkend netwerk met een gevestigde reputatie van geslaagde resultaten.

Toe aan een echte uitdaging en kiezen voor jouw eigen succes?

Bij RE/MAX TOONaangevend Makelaardij kan het: wij zijn op zoek naar:

  • Ondernemend talent voor de makelaardij
  • Iemand die de omgeving Tilburg e.o. kent en woont.
  • Sales ervaring heeft gehad
  • Kennis of ervaring in vastgoed branche is een pre

Starten als makelaar doe je niet zomaar en om te zorgen dat je hier klaar voor bent, begeleiden wij jou stap voor stap. Na een korte intensieve trainingsperiode kun je direct onder begeleiding aan de slag en stroom je door in het opleidingsprogramma waarna je als makelaar aan de slag kunt.

Bij RE/MAX TOONaangevend Makelaardij ben je zelfstandig makelaar als ZZPer (geen loondienst), hier is ook een eigen initiële investering voor nodig.

Mocht dit voor jou geen belemmering zijn dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op