Verkoop uw woning binnen 124 dagen of ontvang € 500,--*

Vele makelaars heben het ''no cure no pay'' systeem van elkaar gekopieerd. Dit biedt de consument echter geen garantie. Want wees nou eerlijk, wie betaalt er nou een makelaar als zijn/haar huis niet is verkocht. 

Wij vinden dat dit anders kan! 

VERKOOP JOUW WONING MET VERKOOP GARANTIE  

Het Unieke verkoop Garantie systeem biedt de consument een echte garantie waar u, als consument, wel beter van wordt. 

Wanneer wij een woning in de verkoop nemen stellen wij, samen met de klant, een actieplan op. Dit plan bevat vele, niet tradionele, marketingtools die ervoor zorgen dat de woning zo snel mogelijk en tegen een zo goed mogelijke prijs wordt verkocht. 

Om onze klanten maximale aandacht te bieden kunnen wij dit ''Unieke Verkoop Garantie Systeem'' aan maximaal tien klanten tegelijk aanbieden. Er zijn wel criteria waar de klant aan moet voldoen. Criterium 1 is ''motivatie''. Er wordt alleen samengewerkt met mensen die graag hun woning willen verkopen en die hier ook serieus mee bezig zijn. Criterium 2 is ''snelheid''. Zoals wij net hebben aangegeven zijn er maar een beperkt aantal plaatsen voor dit systeem. 

Voorkom teleurstelling. Reserveer uw plaats vandaag nog! 

Hoe doet u dit? Pak de telefoon en bel naar 013-2034539 en vraag naar een van de Unieke Verkoop Garantie makelaars, Ook te bereiken via toonaangevend@remax.nl. 

REMAX TOONAANGEVEND MAKELAARS  

RE/MAX TOONaangevend Makelaars werken uitsluitend als zelfstandig ondernemers en staan er dan ook om bekend om zelf te investeren in een uitstekend resultaat voor u. 

Enkele voordelen op een rij:

  • Heldere afspraken 
  • Één contactpersoon 
  • Proactieve werkhouding
  • De enige makelaar in Tilburg e.o met dit garantie systeem 
  • Afspraken/bezichtigingen in de avonduren en in het weekend zijn voor ons geen probleem