Advies

RE/MAX TOONaangevend Makelaardij in Tilburg werkt met gespecialiseerde partners. Zo kunnen we je niet alleen van dienst zijn bij aankoop, verkoop of verhuur, maar ook bij legio andere zaken die direct of indirect bij de aan- of verkoop van een object komen kijken. Hierbij kun je denken aan juridisch advies, officiële taxaties, hypotheekadvies en zelfs verzekeringen.

RE/MAX TOONaangevend Makelaardij in Tilburg beschikt over een netwerk van specialisten waarbij je dezelfde kwaliteit en betrokkenheid vindt als bij RE/MAX TOONaangevend Makelaardij. Neem gerust contact op als je advies nodig hebt. Op welk vlak dan ook!

advies

Gevalideerd taxatierapport nodig?

Een taxatierapport kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Vaak wordt er een taxatie uitgevoerd voor het verkrijgen van een hypotheek, aankoop van een nieuwe woning, hetzij voor herfinanciering of lagere risicoklasse waardoor je rentekorting kunt krijgen. In de huidige markt waarin waardes fors aan het stijgen zijn, kan het lonen om hypotheek een keer onder loep te nemen.

Ook voor een vrijblijvende hypotheekadvies met scherpste rente mag je contact opnemen met onze financiële adviseurs. Zij begeleiden je financieel met de aankoop van jouw droomwoning. Heb je nog een langlopende rentevaste periode en heb je een hoge hypotheek? Dan is oversluiten of rentemiddeling erg duur en is de goedkoopste methode om voor lagere maandlasten te gaan wonen: verhuizen…

Wil je een gratis waardebepaling om te zien of dit voor jou van toepassing is? Laat je gegevens dan achter in het contactformulier op de pagina.