De full service makelaar

Je staat op het punt om een belangrijke beslissing te nemen; je zag je droomhuis en wilt het kopen, maar hoe zit het dan met je huidige huis?

Met een fullservice makelaar is het aan- en/of verkopen van je huis zo simpel als het shoppen voor je favoriete outfit. Met onze full service dienstverlening zullen wij er echter alles aan doen om het hele traject stressvrij te laten verlopen zodat je huis verkopen vooral leuk wordt. Zo zijn onze experts in de woningmarkt en adviseren wij jou in het zetten van de belangrijkste stap!

Waarom RE/MAX TOONaangevend makelaar?

  • Dag en nacht zijn onze makelaars beschikbaar
  • RE/MAX makelaars krijgen de beste trainingen
  • Ook krijgt u een optimaal bereik voor uw woning, via woonsites o.a. Funda, VBO.nl, RE/MAX.nl maar zelf ook op internationale woningsites
  • RE/MAX is het grootste wereldwijde makelaarskantoor. We hebben in totaal 120.000 makelaars tot onze beschikking
  • Als betrokken ondernemers streven wij altijd naar een vertrouwensband met onze klanten. Wij lopen harder en verder voor je. Niet pandgericht, maar klantgericht.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan een vrijblijvend gesprek met ons en we geven je graag een persoonlijk advies over jouw mogelijkheden! Je bereikt ons via 076 - 200 52 88 / toonaangevend@remax.nl.

Neem contact met ons op