Makelaar Toon Coppens

Expertises: Tilburg, Moergestel en Oisterwijk

Bel of WhatsApp 06 54653449 of mail naar tooncoppens@remax.nl

Uw makelaar in Tilburg e.o. met ervaring, vertrouwen, betrokkenheid en flexibiliteit. Graag stellen wij u voor aan Toon.

TOONaangevend Makelaardij is opgericht door Toon Coppens. Na vele jaren als mede-eigenaar van een makelaarskantoor actief te zijn geweest, besloot Toon met al zijn kennis en ervaring zich aan te sluiten bij RE/MAX in 2019. RE/MAX TOONaangevend makelaardij was een feit.

‘’het mooie van mijn vak is klanten geheel te ontzorgen bij een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven, namelijk (ver)kopen van een huis. De glimlach op de gezichten van kopers en verkopers bij de sleuteloverdracht, daar doe je het toch uiteindelijk voor’’

Als RE/MAX Makelaar, heb ik ruimte kennis van het vastgoed in Tilburg, Eindhoven en omgeving. Ik zou graag uw persoonlijke partner willen zijn aangaande uw woning – van aankoop en verkoop tot (ver)huur.

RE/MAX is het grootste wereldwijde makelaarskantoor. We hebben in totaal 120.000 makelaars tot ons beschikking. Ook krijgt u een optimaal bereik voor uw woning, via woonsites o.a. Funda, VBO.nl, RE/MAX.nl maar zelf ook op internationale woningsite. Elke maand wordt onze website bezocht door ca. 30.000 bezoekers, waardoor uw woning op unieke wijze op de markt gezet wordt.

Als betrokken ondernemer streef ik altijd naar een vertrouwensband met mijn klanten. U kunt mij bijvoorbeeld altijd bellen. Ongeacht het tijdstip. 

Bent u op zoek naar een makelaar die servicegericht is? RE/MAX TOONaangevend ondersteunt u bij elke stap van een transactie: van tips om het huis verkoopklaar te maken tot aan het naamplaatje voor de verkoper van uw woning. We staan bekend om onze beroemde slogan: ‘’niemand in de wereld verkoopt meer onroerend goed dan RE/MAX. Laat mij het bewijzen.

RE/MAX TOONaangevend makelaars leggen de focus op hun klanten; wat u belangrijk vindt, vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij een optimale begeleiding bij de aankoop van uw woning. RE/MAX is er al uw adviseurs gedurende gehele traject. er wordt gezorgd voor de juiste begeleiding van de bezichtigingen, bepalen van de beste strategie, onderhandelingen met verkoopmakelaars, reële waarde voor de aankoop en begeleiding tot aan de notaris. Kortom, alles om de aankoop van uw woning zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. De makelaar verdient zichzelf snel terug door uw belangen te behartigen en met name scherpe onderhandelingen te voeren. RE/MAX heeft een aantal specialisaties, die voor u interessant kunnen zijn.Wij kunnen onze dienstverlening uitsplitsen in drie verschillende vormen:

  • Aan- en verhuurbegeleiding
  • Aan- en verkoopbegeleiding
  • Waardebepalingen