Makelaar Julia Ghering

U kunt mij bereiken op 06 57664280 of mailen naar juliaghering@remax.nl. Ik breng u graag naar de juiste makelaar. 

julia

Wat leuk dat je interesse hebt om mij beter te leren kennen! Laat me mezelf even voorstellen:

in 2018 ben ik begonnen als assistent-makelaar bij RE/MAX TOONaangevend Makelaardij. Rond 2020 ben ik gestart met mijn makelaarsopleiding, die ik met succes heb afgerond. Sinds dat moment heb ik de stap gezet naar de rol van makelaar. Elke dag brengt iets nieuws en juist die afwisseling is wat het zo boeiend maakt! Dit komt doordat ik me aan de ene kant verdiep in juridische regels, financiële zaken, (online)marketing, bouwkundige aspecten en fiscale constructies. Aan de andere kant begeleid ik mensen bij een van de meest belangrijke stappen in hun leven. Of je nu een woning wilt aankopen of verkopen, ik sta klaar om je te helpen. Samen zorgen we ervoor dat dit proces soepel en succesvol verloopt. Ik kijk er enorm naar uit om met jou aan de slag te gaan!

 

 Jouw Verkoop- en Aankoopspecialist in Tilburg en Breda! 🏡

Ben je op zoek naar de perfecte woning of wil je jouw huis met een gerust hart verkopen? Zoek niet verder! Ik ben hier om je te helpen navigeren door de opwindende reis van vastgoed in de prachtige omgeving van Tilburg en Breda.

RE/MAX TOONaangevend makelaars leggen de focus op hun klanten; wat u belangrijk vindt, vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij een optimale begeleiding bij de aankoop van uw woning. RE/MAX is er al uw adviseurs gedurende gehele traject. er wordt gezorgd voor de juiste begeleiding van de bezichtigingen, bepalen van de beste strategie, onderhandelingen met verkoopmakelaars, reële waarde voor de aankoop en begeleiding tot aan de notaris. Kortom, alles om de aankoop van uw woning zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. De makelaar verdient zichzelf snel terug door uw belangen te behartigen en met name scherpe onderhandelingen te voeren. RE/MAX heeft een aantal specialisaties, die voor u interessant kunnen zijn.Wij kunnen onze dienstverlening uitsplitsen in drie verschillende vormen:

  • Aan- en verhuurbegeleiding
  • Aan- en verkoopbegeleiding
  • Waardebepalingen