Assistent makelaar Julia Ghering

U kunt mij bereiken op 06 57664280 of mailen naar juliaghering@remax.nl. Ik breng u graag naar de juiste makelaar. 

julia

Mijn naam is Julia Ghering en ik ben al 2 jaar werkzaam als assistent makelaar. Tijdens mijn opleiding Ondernemen en Retail Management ben ik erachter gekomen dat mijn interesse ligt in het vastgoed. Elke dag doe je iets anders en juist in die afwisseling zit de uitdaging! Op kantoor wordt ik ook wel genoemd als vliegende keep. Enerzijds ben je aan het nadenken over juridische regels, financiële zaken, (online)marketing, bouwkundige aspecten of fiscale constructies, terwijl je anderzijds mensen begeleidt bij één van de belangrijke stappen in hun leven.

Door mijn interesse ben ik ook een minor makelaardij gaan volgen bij Saxion Hogeschool, zodat ik een meer theoretische achtergrond op gebied van vastgoed heb gekregen.

RE/MAX TOONaangevend makelaars leggen de focus op hun klanten; wat u belangrijk vindt, vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij een optimale begeleiding bij de aankoop van uw woning. RE/MAX is er al uw adviseurs gedurende gehele traject. er wordt gezorgd voor de juiste begeleiding van de bezichtigingen, bepalen van de beste strategie, onderhandelingen met verkoopmakelaars, reële waarde voor de aankoop en begeleiding tot aan de notaris. Kortom, alles om de aankoop van uw woning zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. De makelaar verdient zichzelf snel terug door uw belangen te behartigen en met name scherpe onderhandelingen te voeren. RE/MAX heeft een aantal specialisaties, die voor u interessant kunnen zijn.Wij kunnen onze dienstverlening uitsplitsen in drie verschillende vormen:

Aan- en verhuurbegeleiding
Aan- en verkoopbegeleiding
Waardebepalingen