ONLINE MAKELAAR OF FYSIEKE MAKELAARSKANTOOR??

Door de jaren heen zijn er steeds verschillende manieren erbij gekomen hoe je je woning kan verkopen. Zo is het internet steeds belangrijker geworden voor de verkoop van woningen. Niet alleen een makelaarskantoor heeft hierop ingespeeld. Tussen makelaarskantoren heb je namelijk twee soorten, de fysieke makelaarskantoren en online makelaarskantoor.

 

D

De verschillen van soorten makelaarskantoren zijn extreem. Jij als verkoper moet daardoor goed weten wat jij voor service wilt hebben. Het is dus belangrijk dat je als verkoper weet wat je als service verwacht van jouw makelaar. 

Als je kiest voor een online makelaar betekent dit dat je bepaalde diensten zelf moet uitvoeren. Zoals bezichtigingen, onderhandelen over prijs of eigen foto’s van uw woning aanleveren. Een online makelaar scheelt natuurlijk met kosten, maar ook hoop service dat je mist.  

Ook juridisch loop je als verkoper meer gevaar. Als er na de overdracht van uw woning toch gebreken zijn dat u niet heeft vermeld dan kan dit leiden tot grote problemen met grote financiële gevolgen. 

Een traditionele full-service makelaar zal ervoor zorgen doormiddel van verschillende onderzoeken dat u juridische ingedekt bent. 

Als full-service makelaar staat persoonlijke service op nummer 1. Als makelaar proberen wij de verkoper totaal te ontzorgen. Bij een online makelaar zal jij tijd vrij moeten maken in jouw agenda en heb jij dat ook? Wil jij op jouw vrije zaterdag nog een bezichtiging houdenn aan een potentiële koper. Bij ons kun je gewoon achterover liggen en genieten van jouw vrije dagen. 

Wat de meeste mensen onderschatten is het verschil in opbrengst. Ons RE/MAX TOONaangevend makelaars zijn ervaren en getrainde makelaar om de behoefte van een koper te achterhalen. Het beoordelen of een geschikte kandidaat is noodzakelijk. Heeft de koper bijvoorbeeld genoeg eigen middelen als de taxatie tegenvalt? REMAX TOONaangevend makelaardij in Tilburg komt daar achter! Deze informatie zal een koper niet zo snel aan de verkoper delen. Door de juiste informatie, juiste prijsstelling en ervaren onderhandelingskill kan een makelaar de maximale opbrengst op tafel brengen. 

Als u zo goedkoop mogelijk uw woning wilt verkopen zien wij zeker de voordelen van een online makelaar, maar wilt u het beste resultaat uit uw woning halen of uw woning snel verkopen? Dan raden wij een full-service makelaar aan. 

Dus jouw woning verkopen in Tilburg e.o? Wij doen dat graag! 😊

Wil je kennismaking met gratis waardebepaling met een verkoopadvies? We komen graag vrijblijvend bij u langs.

Voor meer leuke andere artikelen lezen over vastgoed en makelaardij? Lees dan verder