Waarom een makelaar inzetten?

Van een overload aan gegevens tot het gevoel van onervarenheid, sommige dingen kunnen beter worden overgelaten aan de professionals.

10 redenen waarom u beter een makelaar kunt inzetten

 

Het geeft u rust en neemt alle zorgen weg bij het kopen of verkopen van een huis - zodat u weer verder kunt met wat u moet doen - uw gezin voorbereiden op een grote verhuizing. 

 

Lokale kennis

 

Als lokale expert kennen ze de belangrijkste plekken van de buurt - van scholen en parken tot woon-werkverkeer. Ze kunnen u helpen de waarde van onroerend goed, belastingen, nutsvoorzieningen, gemeentelijke diensten en zelfs lokale bestemmingsplannen te begrijpen.

 

... een groter netwerk

 

Een makelaar die deel uitmaakt van een grotere organisatie - zoals RE / MAX - heeft ook het voordeel van een wereldwijd netwerk. Met een grotere gemeenschap van experts kan uw makelaar u gedetailleerde kennis van de markt geven en u in contact brengen met externe experts, zoals hypotheekadviseurs, advocaten, woninginspecteurs, interieurontwerpers en meer.

 

Ervaring waar u op kunt rekenen

 

De meeste makelaars kopen en verkopen elk jaar meer huizen dan

een klant zijn hele leven, dus ze kunnen ervoor zorgen dat u de valkuilen vermijdt die beginners tegenkomen. Makelaars in onroerend goed behandelen contracten elke dag, zodat zij u gemakkelijk en efficiënt door het papierwerk kunnen leiden dat u nodig heeft.

 

...Expertise om verder te gaan

 

Van adverteren en Open Huizen tot voorstellen van reparaties en enscenering van foto's van professionele kwaliteit,makelaars weten niet alleen hoe ze een marketingplan moeten ontwikkelen, ze hebben de expertise om uw woning optimaal te laten zien aan de markt.

 

Een blik op het verleden

 

Makelaars in onroerend goed bestuderen de geschiedenis van de markt en analyseren deze gegevens. Gewapend met een goed begrip van de marktomstandigheden in het verleden, kunt u de juiste beslissing nemen voor uw woning in het heden.

 

... Om klaar te zijn voor de toekomst

 

Een makelaar in onroerend goed zal de eerste persoon zijn die weet wanneer een huis dat voldoet aan uw criteria op de markt komt. En met een makelaar kunt u snel handelen. U wilt uw droomhuis niet mislopen, en iemand die de markt beter kent, ziet het als eerste!

 

Uw ondersteundende engel

 

Het kopen of verkopen van een huis is al moeilijk genoeg, dus je hebt iemand nodig die uw belangen behartigt en u ondersteunt tijdens dit emotionele proces.

 

Uw onderhandelende duivel

 

Makelaars in onroerend goed zijn ook bekwame onderhandelaars, opgeleid om uw belangen te behartigen. Als het tijd is om de deal te sluiten, kan uw makelaar lastige gesprekken voeren en het hoofd boven water houden, zodat u dat niet hoeft te doen. U krijgt de geweldige deal, zonder de slechterik te hoeven zijn.

 

Het bespaart u tijd

 

U werkt fulltime, waarbij de to-do-lijst nooit af is. U kunt niet de hele dag aan de telefoon zitten om woningen te zoeken, of halverwege de dag uw werk verlaten om uw huis te laten zien. Maar een makelaar kan dit wel en kan u ontmoeten wanneer u vrij bent. En een kluisje bij uw deur betekent dat de makelaar uw huis kan laten zien, zelfs als u er niet bent!

 

Het bespaart u geld

 

Een makelaar bespaart u niet alleen tijd en energie, maar of u nu koopt of verkoopt, u zult meer geld binnenhalen als u een makelaar inhuurt. Iedereen wint.

Samenvattend zijn de belangrijkste voordelen van het werken met een makelaar eenvoudig.